oproep aan kunstenaars

Zonder probleem lopen alle maandelijkse edities van Lambermontmartre/Musée vol. Er zijn gemiddeld 120 standhouders per zondag. Ben je zelf tekenaar, schilder, graficus of fotograaf? Reserveer dan je standplaats op Lambermontmartre/Musee en breng zelf uw zeiltje, parasol, doek, tafel of tapijt mee. Klik op onderstaande link om je via deze site in te schrijven.

Schrijf u hier in! (Online inschrijving)

(Lambermontmartre/Musee is enkel voor schilders en grafici en fotografen. Ter plaatse schilderen wordt aangemoedigd!)
Voor meer info en vragen, mail naar lambermontmartre@pandora.be.

Richtlijnen voor standhouders

opbouw:

Gelieve u aan te melden bij de infostand. Daar kunnen wij u uw standplaats aanwijzen. U kan uw stand opstellen tussen 9u30 (niet vroeger!) en 12u00. Enkel personen die op voorhand hebben ingeschreven voor Lambermontmartre/Musee komen in aanmerking voor een standplaats. Een standplaats is maximum 4 m2 (2m x 2m).

U kan lossen en laden aan het Museum van Schone Kunsten. Parkeren kan in de naburige straten, op de Vlaamse en Waalse Kaai en aan de Scheldekaaien.

De standplaats dient u ten laatste om 17u30 te ontruimen. Alle zwerfvuil moet door de standhouder zelf worden opgeruimd. Er mag geen afval achterblijven!

Standplaats:

Het standgeld bedraagt 5 euro (Voor de jaarlijkse organisatie van Lambermontmartre/Musée: muziek, administratie SABAM, verzekering, voorbereidingen, en zoveel meer). Handelaars, galerijhouders en brocanteurs gelieve zich te onthouden.

De standhouder voorziet zelf zijn volledige stand. Denk aan regen of zon. Wegens plaatsgebrek staan wij geen tenten (partytent/tuintent) meer toe. Wees creatief met de opbouw van uw stand. Breng parasol (met voet), ezel of tafel en bedek uw werken met dunne plasticfolie in geval van regen (te koop aan de infostand voor 2 euro)

Er is geen elektriciteitsvoorziening en geen leidingwater beschikbaar.
De standhouders kunnen de toiletvoorzieningen van de horeca-zaken in de buurt gebruiken.

Tip: breng niet te veel... ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Deze buitenkans wordt u aangeboden door vzw Galerie Mekanik en het district Antwerpen. Wij hopen dan ook dat deze vrije kunstmarkt op een basis van verdraagzaamheid en goede communicatie doorgaat en zeker niet met 'een-ieder-voor-zich' mentaliteit. We moeten de beschikbare ruimte aan de voet van het Museum Van Schone Kunsten op een goede manier delen met alle geïnteresseerden.

De organisatoren kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor mogelijke ongevallen, beschadigingen, diefstal en vervuiling. De werken zijn niet verzekerd door de organisatoren, de standhouder blijft volledig verantwoordelijkheid voor de tentoongestelde werken. De onderrichtingen van de organisatoren, politie en brandweer dienen strikt opgevolgd te worden.